Team Building

Het 1blik Gezien, Gehoord en Geholpen spel.

Het creatieve interventie spel is een sessie van 3 uur, op locatie, waarin we op basis van jullie vraagstuk samen het spel gaan ontwikkelen.

Het “Gezien, Gehoord en Geholpen” spel is ontworpen om verschillende onderwerpen bespreekbaar te maken. Het is zeer veelzijdig en geschikt voor gebruik door docenten en teams. Het kan bijvoorbeeld worden ingezet voor teambuilding, het genereren van nieuwe ideeën tijdens brainstormsessies, of het oplossen van conflicten.

 

 

Theater Samenspel.

Het theater samenspel is een interactieve sessie van 3 uur, op locatie, waarin we op basis van jullie vraagstuk een theaterspel ontwikkelen. Dit samenspel is met name geschikt voor het uitspelen van situaties waar je als docent of teams tegen aanloopt.

Niets werkt zo krachtig als tijdelijk even een andere rol aannemen en door deze nieuwe bril naar het vraagstuk te kijken. Mijn jarenlange ervaring in het theater zet ik in om docenten en teamleiders te laten ervaren hoe het is om weer leerling te zijn. Wat gebeurt er dan als XXX of YYY gebeurt of gezegd wordt? Hoe reageer je?

Je hoeft het niet altijd met elkaar eens te zijn, maar je mag elkaar wel beter gaan begrijpen.